MAE'S PASTA PLACE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 821 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mae's Pasta Place. Meer weten? Ontdek meer

10 feb 2024 om 14:12 Pasta Bolognese was goed
10 feb 2024 om 14:02 Ik had geen drinken in huis, heb eigenlijk hier wat drinken besteld voor me koelkast
10 feb 2024 om 14:01 Stokbrood waar je u tegen zegt. Echt een aanrader!
10 feb 2024 om 13:59 Het was goed
7 feb 2024 om 19:49 Geen idee wat er bij dit bedrijf aan de hand is. Smakeloos eten, de salade bestaat uit sla met een paar stukjes tomaat. Ik heb bijna 2 uur moeten wachten!
4 feb 2024 om 21:16 Het is niet meer wat het is geweest
28 jan 2024 om 0:49 Het eten zou er met 40min zijn. Na 50min gebeld, ze geven aan dat ze met 10min er zouden zijn. Na 2uur kwamen ze eindelijk aan met koud en smaakloos eten. Super slecht!!!!!!
26 jan 2024 om 21:30 De bezorging duurde erg lang!! Daarnaast was de creamy polly erg pittig, dit staat niet aangegeven helaas.
24 jan 2024 om 10:07 Super lkkr! Alles wat ik besteld heb
20 jan 2024 om 11:42 carbonara met farfalle was top, precies goed.
20 jan 2024 om 11:41 penne carbonara was echt lekker en die lipton ice tea erbij perfect!
20 jan 2024 om 10:43 Lekkere carbonara met spaghetti en stokbrood met kruidenboter was top. Spa rood paste goed erbij.