MAE'S PASTA PLACE

MAE'S PASTA PLACE Authentieke Italiaanse pasta's

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 488 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mae's pasta place. Meer weten? Ontdek meer

24 sep 2022 om 22:10 nog nooit zulke lekkere pastas op kip pesto bolognese ben nog even aan het bijkomen! aanrader
22 sep 2022 om 22:28 Heerlijke pasta met kip en pesto gegeten! Prijzen zijn schappelijk, zeker "waar" voor je geld!
21 sep 2022 om 20:28 Heerlijk gegeten weer.
21 sep 2022 om 13:49 Niet te eten, leek niet op pasta, was lauwe bami of zo iets, was koud en smaakte nergens naar. Het werd laat bezorgd, bezorgster was wel vriendelijk
19 sep 2022 om 8:03 De bezorgtijd was enorm lang. Had op een zondag om 19.15 besteld en kreeg mijn eten pas over half 9, toen was mijn trek al aardig weg. Bezorgster was erg vriendelijk, eten was nog warm en smaakte prima. Wel heel weinig garnalen!
17 sep 2022 om 21:05 Ondanks dat er een ongeluk had plaats gevonden intern, hebben ze toch nog mijn eten kunnen bezorgen. Omdat ze aardig laat waren is dit ook goed onderling besproken en opgelost. Hele goeie service! Het eten is heerlijk en ik raad ze zeker aan!
7 sep 2022 om 22:22 Pasta kip was redelijk. Pasta met garnalen ook besteld, helaas maar 4 garnalen. En de pasta's bolognese heel zout en echt niet lekker. En dat voor bijna 70 euro.. wij zullen niet meer bestellen
7 sep 2022 om 20:11 Echt een grote teleurstelling. De pasta carbonara was enorm flauw, zelfs de spekjes hadden geen smaak. De pasta bolognese was daarentegen zo zout leek wel alsof er een pot zout overheen was gevallen. Het is niet eens 1 ster waard.
4 sep 2022 om 20:06 Goede service deden extra moeite om alsnog te maken wat ik besteld had. Lekker gegeten!
2 sep 2022 om 19:48 Helaas deze keer een slechte beoordeling, was een teleurstelling. :( Na anderhalf uur eindelijk bezorgd maar was al lauw en smaakloos. De structure van het eten was ook raar, alsof ze op het laatste moment alles even snel bij elkaar gooiden, jammer.
30 aug 2022 om 10:17 Erg lekkere pasta's, zou hier zeker nog een keer bestellen!
28 aug 2022 om 22:18 Meerdere keren besteld, eerst vooral de pasta pollo met pesto, en zojuist voor het eerst een pasta samengesteld met de meatballs. Beiden echt aanraders! Ze doen er een handgeschreven kaartje bij, je wordt gewoon blij als je alles uitpakt.