MAE'S PASTA PLACE

MAE'S PASTA PLACE Authentieke Italiaanse pasta's

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 452 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mae's pasta place. Meer weten? Ontdek meer

2 jul 2022 om 21:02 Heeft heerlijk gesmaakt zeker waard voor een nieuwe bestelling
2 jul 2022 om 8:28 De bezorgtijd was wat langer dan normaal door drukte, maar daar werd netjes over gebeld en ook excuses voor aangeboden door de bezorger. De pasta was heerlijk, net als de cannoli.
1 jul 2022 om 21:17 Er zaten geen pijnboompitten in mijn gerecht wat wel in de beschrijving stond en ik heb 1.5 uur op mijn eten moeten wachten terwijl er een bezorgtijd van 35-50 minuten stond
28 jun 2022 om 22:24 Het eten is heerlijk. Ietwat weinig kip/garnalen maar erg goed. Maar de bezorging... Nu 3 keer besteld en 3 keer een uur of langer gewacht. Het eten is gelukkig wel op temperatuur als het bezorgd wordt.
28 jun 2022 om 0:29 Ik heb drankje besteld kreeg ik niet en betaald voor extra ingrediënten.
27 jun 2022 om 19:34 Smaakte mij niet zo. Kan aan mij liggen. Meestal smul ik er van. Bezorging duurde wel heel erg lang.
26 jun 2022 om 22:27 Lekker eten en snel bezorgd
26 jun 2022 om 2:23 portie was lekker! Na een drukke werk dag heb ik toch even kunnen genieten van me pasta. Bezorger was vriendelijk en op tijd bezorgd!
26 jun 2022 om 2:21 Grote portie Lekker vers en lekker romig en smaakvol en voor de bezorgtijd geleverd super service
25 jun 2022 om 21:51 Jammer!!! Bezorgtijd veel langer dan aangegeven. Portie ineens veel kleiner. Eten koud.
25 jun 2022 om 0:56 Sub par at best. The delivery took an extra 20 mins and the pasta sauce tasted like grocery store sauce. Disappointing…
25 jun 2022 om 0:51 Eten , was niet te doen me pasta heeft gezwommen in kaas zat geen zout in. Was alles was waterig en nat plus nog mijn drinken vergeten. En willen telefoon niet opnemen.